Netflix
×
Utilizator
×

Chris Hemsworth, despre viitorul său ca actor în urma descoperirii că este purtător al genei bolii Alzheimer

„Aceasta nu este o condamnare la moarte”

În timp ce se supunea unor teste genetice în cadrul documentarului său, Limitless, pentru National Geographic, Chris Hemsworth a descoperit că este purtător al markerului de risc asociat cu Alzheimer.

În cadrul unui interviu cu Vanity Fair, Chris Hemsworth a lămurit lucrurile cu privire la „planurile sale de a se retrage”, sau - mai precis - la lipsa lor, după descoperirea că este purtător a două copii ale genei APOE4, ceea ce îl face potențial mai predispus să se îmbolnăvească de Alzheimer în viitor.

Concomitent cu vestea că riscă să facă Alzheimer, actorul plănuia să ia o pauză de la Hollywood, parțial în urma dezamăgirii suferite din cauza reacțiilor publicului la Thor: Iubire și tunete. Hemsworth recunoaște că s-a simțit ca o parodie a lui însuși în Thor: Iubire și tunet și că își dorește să aibă o abordare mai serioasă în viitoare filme Thor...

Cele două povești s-au suprapus apoi și au dus la ideea greșită că cele două sunt legate, susține actorul, citat de movieweb.com. După cum a explicat Hemsworth pentru Vanity Fair: „M-a cam enervat pentru că am simțit că am fost vulnerabil cu ceva personal și am împărtășit acest lucru în documentar. Indiferent cât am repetat în documentar 'aceasta nu este o condamnare la moarte' povestea a căpătat o altă conotație - anume că am demență și că îmi reconsider viața și că mă gândesc la pensionare și așa mai departe”.

Chris Hemsworth a mai declarat în interviu că nu a fost diagnosticat cu Alzheimer în acest moment și că, doar pentru acest motiv, nu are intenția de a se retrage din actorie prea curând. Hemsworth are în plan filme viitoare, dar vrea să încerce roluri diferite și caută succesul cu un film Thor mai reușit.

Filme
Persoane