Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Kristen Stewart și Oscar Isaac îi vor întruchipa pe Raoul și Alex în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods, un cuplu căsătorit în strălucitorul L.A. al anilor '80, care coboară în fiecare seară din apartamentul lor de lux dintr-un zgârie-nori și se îndreaptă spre un tărâm nocturn electrizant, scrie Deadline. Atunci când se întâlnesc cu misterioasa și enigmatica „Nameless” și cu clica ei de petrecăreți, Raoul și Alex sunt seduși să intre într-o lume plină de farmec și suprarealistă, caracterizată prin hedonism, senzații tari și violență.

Filmul este scris de Andrew Kevin Walker (Se7en), pe baza unei povești de Panos Cosmatos și Walker, și este produs de Adam McKay și Betsy Koch de la Hyperobject Industries și Gena Konstantinakos și Oscar Isaac pentru Mad Gene Media, mai scrie Deadline.

„O plimbare în adâncul inimii sclipitoare a Iadului”...

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale la viitorul Marché du Film de la Cannes. Filmul urmează să fie turnat la sfârșitul acestui an.<

Kristen Stewart, vedeta din Twilight, a fost nominalizată la Oscar pentru Spencer și a jucat cel mai recent în filmul lui Rose Glass, thrillerul Love Lies Bleeding, care a fost lansat în SUA în luna martie, de A24.Oscar Isaac, câștigătorul Globului de Aur, se află în producție cu filmul Frankenstein, al lui Guillermo Del Toro și vine după apariții în Spider-Man: Across The Spider-Verse, Moon Knight și Dune.

Regizorul Panos Cosmatos este cunoscut mai ales pentru thrillerul psihedelic Mandy, cu Nicolas Cage, care a avut premiera la Sundance și apoi a rulat la Cannes.

Walker este cel mai bine cunoscut pentru că a scris Se7en al lui David Fincher, 8MM al lui Joel Schumacher și Sleepy Hollow al lui Tim Burton. Cel mai recent a scris filmul The Killer, al lui David Fincher.

Câștigătorul premiului Oscar, Adam McKay, a declarat: „Acest regizor, acest scenarist, acești actori incredibili, vampirii, punk-ul anii '80... acesta este filmul pe care vi-l prezentăm astăzi. Credem că este sălbatic de comercial și sălbatic de artistic. Ambițiile noastre sunt de a face un film care să se răsfrângă asupra culturii populare, modei, muzicii și filmului. Vă dați seama cât de încântat sunt?!”„Flesh Of The Gods locuiește pe tărâmul dintre fantezie și coșmar. Hipnotic, Flesh vă va purta într-o plimbare în adâncul inimii sclipitoare a iadului”, a adăugat Cosmatos. 

Persoane